Voor velen is het doen van de aangifte inkomstenbelasting ingewikkeld. Dat is begrijpelijk, want de Nederlandse belastingwetgeving is complex en er zijn nogal wat regels waar u rekening mee moet houden.  Wij verzorgen op een deskundige wijze uw aangifte inkomstenbelasting op basis van de door u aangeleverde gegevens.

Indien u van onze diensten gebruik wilt maken, verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Met deze basisgegevens kunnen wij bij de Belastingdienst de vooraf ingevulde aangifte opvragen. U ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail met een overzicht van de benodigde gegevens.

U kunt het overzicht van de benodigde gegevens ook hier downloaden.

 

Voor het verzorgen van deze aangifte berekenen wij voor een alleenstaande € 60,- inclusief BTW en voor partners € 75,- inclusief BTW.

Toeslagen

Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft zoals zorgtoeslag, huurtoeslag etc. Hierover informeren wij u graag.

 

Uitstelregeling

U wordt standaard meegenomen in onze uitstelregeling.

 

Rapportage

U ontvangt altijd een digitaal rapport van de aangifte inkomstenbelasting of een aanvraag van een toeslag.

 

Aanslagen

Op basis van de aangifte inkomstenbelasting of aanvraag toeslag controleren wij uw aanslag of beschikking achteraf.

 

Archief

Wij digitaliseren veilig alle belangrijke stukken. Op deze manier beschikken wij altijd over een compleet dossier bij een controle van de Belastingdienst.