Voor ondernemers

BELASTINGEN

Als eigenaar van een onderneming komt er op fiscaal gebied veel op u af. Een goede belastingadviseur is essentieel voor iedere onderneming. Bij ons kunt u terecht met al uw fiscale vraagstukken.

Ondek wat wij voor u kunnen betekenen

De Nederlandse belastingwetgeving is complex

Wij blijven voor u op de hoogte

OMZETBELASTING

Vrijwel iedere ondernemer krijgt te maken met BTW of omzetbelasting.  De wet- en regelgeving hieromtrent is complexe materie. Bij ons kunt u terecht voor het verzorgen van uw periodieke aangiften omzetbelasting maar ook voor het oplossen van uw complexere BTW-vraagstukken.

DIVIDENDBELASTING

Keert u dividend uit? Of ontvangt u dividend? Dan moet hierop nu nog dividendbelasting worden inhouden. Wij adviseren u graag hieromtrent of verzorgen uw aangifte dividendbelasting.
INKOMSTENBELASTING

Voor al uw vragen omtrent de inkomstenbelasting bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u bijvoorbeeld ondernemer voor de inkomstenbelasting, heeft u een woning gekocht of gaat u scheiden? Laat u dan door ons adviseren. Want goed advies verdient zichzelf meestal terug.

OVERDRACHTSBELASTING

Heeft u een onroerende zaak in eigendom gekregen? Dan krijgt u waarschijnlijk te maken met de overdrachtsbelasting. Laat u door ons adviseren over de fiscale mogelijkheden. 

VENNOOTSCHAPSBELASTING

Bent u eigenaar van een Besloten Vennootschap of een andere rechtspersoon? Dan is de kans groot dat u aangifte moet doen voor de vennootschapsbelasting. Wij verzorgen, samen met het opstellen van uw jaarrekening, uw volledige aangifte vennootschapsbelasting.

BELASTINGADVIES

Ook voor complexere belastingvraagstukken kunt u bij ons terecht. Denk aan het herstructureren van uw onderneming (geruisloze inbreng), fiscale vermogensplanning of het inregelen van een cafetariaregeling.

 

Vragen of meer weten?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken voor u een vrijblijvende offerte. Of bezoek één van de volgende pagina’s voor meer informatie:

de voordelen van FIDURO

ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,8