Voor ondernemers

Administratiekantoor Gorinchem: persoonlijk, geautomatiseerd, ontzorgd

Hoeveel is uw tijd waard? Heeft u genoeg overzicht in uw administratie? En waar haalt u de meeste energie uit? De kans is groot dat een combinatie van uw antwoorden uitkomt op een verstandige conclusie: het ‘papierwerk’ van uw bedrijf uitbesteden. FIDURO administratiekantoor Gorinchem biedt een compleet aanbod financiële, fiscale en administratieve diensten. Met focus op ontzorging en automatisering is niets onmogelijk.

Eenvoudig, Nieuwe inzichten, Meer groei

Financieel advies

ADMINISTRATIE BIJHOUDEN IS EEN WETTELIJKE VERPLICHTING

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht om uw administratie netjes bij te houden. Bent u zich daar bewust van? Niet alleen geeft dit inzicht in uw financiën, ook is het onmisbaar voor belastingzaken. Toch kunnen wij ons goed voorstellen dat u zich liever met andere zaken bezighoudt. Ook kan het zijn dat u uw administratie wel zelf doet, maar het een tijdrovende klus is waarbij u zich continu afvraagt of het wel helemaal goed gaat. Dat is zonde van uw tijd en energie!

Als accountantskantoor Gorinchem hebben wij niet alleen die tijd en energie, ook hebben wij de kennis en expertise, de juiste mensen én automatiseringssoftware in huis. Dit maakt administratie een stuk leuker!

LOONADMINISTRATIE: VAN LOONSTROKEN TOT PENSIOENEN

Personeel is het belangrijkste kapitaal van uw onderneming en dat neemt niet alleen goed personeelsmanagement, maar ook personeelsadministratie met zich mee. Als accountant Gorinchem nemen we ook dat uit handen. Denk hierbij aan loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Ook de communicatie met verzekeraars en pensioenfondsen kunt u aan ons overlaten.

Wist u dat wij u ook adviseren in alles rondom personeelsmanagement en bijkomende wet- en regelgeving? Niets is onmogelijk, dus laat ons absoluut weten waar we u in kunnen ontzorgen.

ADMINISTRATIEKANTOOR GORINCHEM VOOR UW BELASTINGEN

Belastingen zijn een belangrijk onderdeel van uw administratie. Niet alleen komt er fiscaal veel bij kijken, ook kost het veel tijd en vereist het een berg aan up to date kennis. Want weet u zeker dat u niets bent vergeten en profiteert van alle belastingvoordelen die gelden voor uw onderneming? Dat maakt ons als accountant in Gorinchem onmisbaar voor uw fiscale bedrijfsvoering. Wij blijven voor u op de hoogte! Dit doen we op de volgende gebieden:

 • Omzetbelasting
 • Inkomstenbelasting
 • Vennootschapsbelasting
 • Dividendbelasting
 • Overdrachtsbelasting
 • Belastingadvies

DIT BETEKENT FIDURO VOOR ONDERNEMERS

Bent u liever bezig met ondernemen dan het voeren van administratie? Dat is goed om te horen! Dan bent u waarschijnlijk om de juiste redenen gaan ondernemen. Omdat administratie toch echt een onmisbaar onderdeel is, vertellen wij u graag wat wij op dit gebied voor ondernemers kunnen betekenen.

Ontzorgen

Ondernemen brengt af en toe al zorgen genoeg. Hoe prettig is het als uw administratiekantoor Gorinchem het een en ander van u overneemt? Denk aan de volledige administratie, jaarrekeningen en belastingaangiften.

ONTZORGING IN FINANCIEEL ADVIES

Ook uw financiën zijn een onderdeel van het papierwerk waar u nauwkeurig mee om zou moeten gaan. Sterker nog: het voeren van actuele boekhouding is een wettelijke verplichting. Daarnaast zorgt inzicht letterlijk voor nieuwe inzichten, wat doorgaans resulteert in meer groei. Wat als wij ons bezighouden met dit in- én overzicht en u zich kunt focussen op groei?

 

 • Administratie
 • Grip op uw cijfers
 • Advisering
 • Automatisering
 • Vaste scherpe tarieven

VASTE EN AANTREKKELIJKE TARIEVEN

Graag weten waar u aan toe bent? Dat is heel begrijpelijk. In tegenstelling tot veel andere kantoren werken wij met vooraf gemaakte afspraken. .

Automatisering en inzicht

Automatisering is ons specialisme. Automatisering zorgt er niet alleen voor dat het verwerken van administratie weinig tijd kost, ook heeft u altijd en overal inzicht in uw online papierwerk. Inzicht zorgt voor kennis over uw onderneming, wat resulteert in nieuwe kansen en (financiële) groei. Win-win!

Daarnaast zijn wij in staat meerdere bedrijfsprocessen te optimaliseren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

WIJ ZIJN UW ADMINISTRATIEKANTOOR GORINCHEM

Goede bereikbaarheid
Uw accountantskantoor in Gorinchem en omstreken is goed bereikbaar! Zo kunt u ook ’s avonds en in het weekend contact met ons opnemen en bent u altijd welkom op ons hoofdkantoor in Hardinxveld-Giessendam.

Ook voor startende ondernemers
Wanneer uw onderneming of alleen het idee voor een onderneming nog in de kinderschoenen staat, staat wij al voor u klaar. Van het opstellen van een ondernemingsplan tot de inrichting van uw administratie. Wij geloven dat u het kunt en helpen graag waar mogelijk.

Proactief advies
Ondernemen hoeft u niet alleen te doen. Terwijl u focust op de kern, adviseren wij u graag proactief op financieel, juridisch en fiscaal gebied.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bent u toe aan financiële en fiscale rust? Dan is het een goed moment om eens contact met ons op te nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus stap gerust eens binnen!

de voordelen van FIDURO

ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,8