Voor ondernemers

Boekhouder Leerdam: full service bij Fiduro

Het voeren van de boekhouding voor uw onderneming is een wettelijke verplichting. Inzicht in de cijfers, administratie, financiële beslissingen, belastingen en personeel & loonadministratie. Als boekhouder Leerdam kunnen we ons goed voorstellen dat dat niet de zaken zijn waarvoor u bent gaan ondernemen. Wij zijn een financieel én fiscaal full service adviesbureau. Ontdek wat FIDURO voor u kan betekenen!

Eenvoudig, Nieuwe inzichten, Meer groei

Financieel advies

WAAROM UW BOEKHOUDING UITBESTEDEN?

Doet u uw boekhouding nog (grotendeels) zelf? Voor startende ondernemers is dat heel begrijpelijk. De ervaring leert echter dat er al snel een kantelpunt komt: besteedt u liever tijd aan ondernemen en groei of aan het voeren van de boekhouding? Hoewel het antwoord waarschijnlijk wel duidelijk is, blijven veel ondernemers het toch nog lang zelf doen.

Maar weet u dan zeker dat alles klopt? Profiteert u van alle belastingvoordelen waar uw onderneming voor in aanmerking komt? En verlopen al uw bedrijfsprocessen ook zo efficiënt mogelijk? Reden genoeg om ‘de boeken’ uit te besteden. Als boekhouder Leerdam ontzorgen we u van belastingen en financiën tot automatisering en internationaal ondernemen.

EEN BOEKHOUDER VOOR FINANCIEEL ADVIES

Als boekhouder Leerdam ontzorgen wij u graag op financieel gebied. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen onderneming kunt focussen. Wij bieden eenvoud, nieuwe inzichten en groei! Dit doen we tegen vaste scherpe prijzen waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

FIDURO IS ER VOOR ONDERNEMERS

Wij zijn er voor uw zakelijke en uw privé boekhouding. Dit doen we snel en accuraat met het accent op automatisering en optimaal inzicht. Zo heeft u grip op uw cijfers, doet u belastingaangifte makkelijk online én kunt u ons altijd bereiken voor hulp en advies. Dát is FIDURO voor ondernemers.

ALS BOEKHOUDER LEERDAM FOCUSSEN WIJ ONS OP AUTOMATISERING

Wist u dat uw bedrijfsprocessen in veel gevallen een stuk efficiënter kunnen? Als full service boekhouder Leerdam ligt ons accent op automatisering, waardoor wij u op eindeloos veel manieren kunnen ontzorgen. Laten we uw bedrijfsprocessen doorgronden en vertalen naar slimme software. Zo zorgen we er niet alleen voor dat u sneller en slimmer kunt werken, ook maakt u maximaal gebruik van alle data binnen uw organisatie. Bent u klaar voor nieuwe inzichten? Dan bent u klaar voor groei!

GOED PERSONEELSMANAGEMENT

Personeel brengt een hoop wet- en regelgeving met zich mee. Denk aan loonadministratie, loonaangifte en arbeidsrecht. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor het belangrijkste kapitaal van uw onderneming? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Advies op gebied van onder andere payrolling, salarisadministratie en juridische vraagstukken
Verzorging van loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Ook de communicatie met pensioenuitvoerders en verzekeraars nemen wij uit handen.
Arbeidsrechtelijk advies voor al uw arbeids-, lease- of studieovereenkomsten.

BOEKHOUDER VOOR STARTENDE ONDERNEMERS

Niet alleen bij grotere ondernemingen is een goede boekhouding belangrijk, maar juist ook bij startende ondernemingen. Als u in het begin al start met een goede boekhouding heeft u belangrijke zaken direct inzichtelijk, wat bevorderlijk is voor de groei van uw onderneming. Denkt u erover na om een onderneming te starten, of bent u er net een gestart? Dan helpt FIDURO u op weg met een overzichtelijke boekhouding of een ondernemingsplan.

BOEKHOUDER LEERDAM VOOR ONDERNEMERS

Zeker weten dat uw belastingen goed geregeld zijn

Kent u de belastingwetgeving van A tot Z? De kans is groot dat u zich liever met andere dingen bezighoudt. Toch is het belangrijk om niets over het hoofd te zien en uw belasting op orde te houden. Als boekhouder Leerdam blijven wij graag voor u op de hoogte. Goed advies verdient zich terug. Zo ontzorgen we uw onderneming in:

  • Omzetbelasting. Van periodieke aangiften tot uitdagende vraagstukken rondom BTW. Wij kennen de wet- en regelgeving.
  • Inkomstenbelasting. Gaat u scheiden, heeft u een woning gekocht of bent u ondernemer voor de inkomstenbelasting? U bent aan het juiste adres!
  • Vennootschapsbelasting. Wanneer u eigenaar van een BV of ander rechtspersoon bent, krijgt u waarschijnlijk te maken met vennootschapsbelasting. Wij stellen uw jaarrekening op en verzorgen de volledige aangifte.
  • Dividendbelasting. Of u nu dividend uitkeert of juist zelf ontvangt, wij zijn er voor advies of volledige verzorging van uw dividendbelasting.
  • Overdrachtsbelasting. Wanneer u een onroerende zaak in eigendom krijgt, adviseren wij u graag over alle fiscale mogelijkheden.
  • Belastingadvies. Voor uw boekhouder Leerdam is niets onmogelijk. Wij draaien onze hand niet om voor complexe vraagstukken rondom het herstructureren van uw onderneming, fiscale vermogensplanning of een cafetariaregeling.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bent u toe aan financiële en fiscale rust? Dan is het een goed moment om eens contact met ons op te nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus stap gerust eens binnen!

de voordelen van FIDURO

ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,8