Voor particulieren

FINANCIEEL

Als particulier bestaat ook de behoefte voor financieel advies. Hierbij kunt u denken aan een persoonlijke begroting of bespaaradvies. Onze adviseurs gaan met u in gesprek en zorgen voor inzicht in uw cijfers en eventuele besparingen.

Ondek wat wij voor u kunnen betekenen

Duurt de maand soms te lang?

Wij hebben geen invloed op tijd, wél verstand van cijfers

BESPAARADVIES

Bent u zich er van bewust dat veel maandelijkse uitgaven goedkoper kunnen zonder dat dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de dienstverlening? Wij brengen samen met u in kaart wat uw besparingsmogelijkheden zijn. Dit doen wij op basis van het principe no-cure-no-pay. Kortom, geen besparing gerealiseerd, geen kosten voor u.

PERSOONLIJKE ADMINISTRATIE

Er zijn situaties denkbaar waarin u zelf niet in staat bent om uw persoonlijke administratie bij te houden. Dat kan door bijvoorbeeld ziekte of een verblijf in het buitenland.

BUDGETCOACH

Er zijn mensen die moeite hebben met het “maandelijks rondkomen”. De maand duurt soms net te lang. Voor velen is dit een herkenbare situatie, die overigens niet prettig is. Wij helpen u, naast het realiseren van besparingen, bij het opstellen van een persoonlijke begroting.

BUDGETBEGELEIDING

Met budgetbegeleiding bieden wij een periodieke ondersteuning voor mensen die het lastig vinden om hun inkomsten en uitgaven in balans te houden.

PERSOONLIJKE BEGROTING

Wij helpen u bij het opstellen van een persoonlijke begroting. Een overzicht van uw inkomsten en uitgaven geeft u namelijk inzicht over de manier waarop u uw geld kunt besteden.

BEWINDVOERING

Als u uw financiën niet meer kunt of wilt beheren. Wij dragen zorg voor een goede financiële huishouding als u daartoe zelf niet in staat bent.

 

Vragen of meer weten? Kom gerust eens langs of bel ons, vinden we leuk.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken voor u een vrijblijvende offerte.

de voordelen van FIDURO

ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,8