Voor ondernemers

FINANCIEEL

Voor iedere ondernemer is het voeren van een boekhouding een wettelijke vereiste. Toch zijn ondernemers liever bezig met het “ondernemen” dan het voeren van de administratie.

Wij ontzorgen u op dit gebied zodat u zich kunt richten op uw onderneming.

Ondek wat wij voor u kunnen betekenen

Eenvoudig, Nieuwe inzichten, Meer groei

Financieel advies

ONTZORGEN

Voor iedere ondernemer is het voeren van een boekhouding een wettelijke vereiste. Ondernemers zijn liever bezig met het “ondernemen” dan met het voeren van de administratie. Wij verzorgen uw volledige administratie, stellen uw jaarrekening op en verzorgen uw aangiften.

BEREIKBAARHEID

Wij garanderen een snelle en accurate dienstverlening en zijn altijd bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend, want wij weten hoe belangrijk het kan zijn om snel een antwoord te krijgen.
VASTE SCHERPE PRIJZEN

Veel accountants- en administratiekantoren werken met een uurtarief. Het aantal bestede uren is dan bepalend voor uw factuur. Wij maken graag vooraf duidelijke en heldere afspraken. Zo krijgt u een vaste prijs en komt u nooit voor een verrassing te staan.

ADVISERING

De boekhouding, jaarrekening en de aangiften dienen als basis om u advies te geven over uw onderneming. Dit doen wij pro-actief op financieel, juridisch en fiscaal vlak.

AUTOMATISEREN EN INZICHT

Wij zijn gespecialiseerd in het automatiseren van uw administratie. Door uw boekhouding op een efficiënte wijze te verwerken bent u weinig tijd kwijt en u heeft altijd en overal inzicht in uw financiën. Zo heeft u de benodigde informatie om uw onderneming te sturen.

STARTENDE ONDERNEMERS

Als startende ondernemer komt er veel op u af. Wij helpen u met het opstellen van een ondernemingsplan, een prognose, de aanmelding bij de Kamer van Koophandel en de inrichting van uw administratie.

 

Vragen of meer weten? Kom gerust eens langs of bel ons.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken voor u een vrijblijvende offerte. Of bezoek één van de volgende pagina’s voor meer informatie:

de voordelen van FIDURO

ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,8