Voor ondernemers

Boekhouder Gorinchem: niets is onmogelijk bij FIDURO

Belastingen, financiën, toeslagen, personeel en loonadministratie. Dat is nog maar een greep uit de mogelijkheden van FIDURO boekhouder Gorinchem. Met de focus op laagdrempeligheid, automatisering en het creëren van inzicht is niets voor ons onmogelijk. (Startende) ondernemer? Wij zijn uw full service adviesbureau op financieel en fiscaal gebied.

Eenvoudig, Nieuwe inzichten, Meer groei

Financieel advies

WAAROM U EEN BOEKHOUDER AANHAAKT

Een boekhouder aanhaken zorgt voor rust, ruimte voor de dingen waar u écht energie van krijgt en bovenal goed kloppende administratie en financiën. Ook dat laatste geeft rust. Bij FIDURO staan wij klaar voor iedere ondernemer. Besteed geen eindeloze uren meer aan cijfers en administratie én profiteer van alle belastingvoordelen die gelden in uw situatie. Want weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet?

Dus, welk prijskaartje hangt er aan uw tijd, waar besteedt u graag meer tijd aan en belangrijker nog: wat is een goed gevoel over uw persoonlijke of zakelijke boekhouding u waard? Een boekhouder aanhaken geeft rust én zorgt ervoor dat u meer tijd overhoudt.

BOEKHOUDER GORINCHEM ADVIES EN BEREIKBAARHEID

Als FIDURO vinden wij proactief meedenken en advies belangrijk. We kijken naar ieders situatie en wegen af wat het beste persoonlijke advies voor u is. Hierin nemen wij ook uw wensen en voorkeuren mee en kijken we wat er mogelijk is. Wij adviseren proactief over financiële, juridische en fiscale kwesties.

Ons kantoor is goed bereikbaar en we zijn flexibel met afspraken. Het is namelijk ook mogelijk om ’s avonds en in het weekend contact op te nemen met FIDURO. Daarnaast kunt u ook langskomen op ons hoofdkantoor in Hardinxveld-Giessendam.

ALTIJD PERSOONLIJK EN BETROKKEN

Als u als ondernemer bij ons aanklopt, behandelen wij als boekhouder Gorinchem uw vraagstuk als uniek. Dit uit zich in een altijd persoonlijke en betrokken benadering. We bieden u – snel en accuraat – graag de meest passende oplossingen. Wij verdiepen ons in wat u ontzorgt, hebben het accent op automatisering en bieden inzicht. Dat maakt het uitbesteden van uw boekhouding wel zo prettig.

Heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op! Bij FIDURO is niets onmogelijk.

FULL SERVICE ADVIES EN ONTZORGING START HIER

Klaar om ‘de boeken’ uit te besteden? Uw boekhouder in Gorinchem heeft verstand van cijfers, automatisering en altijd persoonlijke interesse in uw vraagstuk. Niets is onmogelijk en daar vertellen we u graag meer over.

ONZE AUTOMATISERING GAAT VERDER DAN UW BOEKHOUDING ALLEEN

Wanneer wij uw boekhouding uit handen nemen, is automatisering een belangrijk onderdeel. Maar wist u dat wij op dit gebied veel meer voor u kunnen betekenen? Door de aanwezige processen binnen uw organisatie te inventariseren, helpen wij u graag efficiënter werken.

BOEKHOUDER GORINCHEM VOOR (STARTENDE) ONDERNEMERS

Staat uw onderneming nog in de kinderschoenen? Ook dan kunt u bij ons aankloppen. In deze drukke periode vol nieuwe informatie helpen wij u onder andere met:

  • Een ondernemersplan
  • De prognose
  • Inschrijving bij de KvK
  • Inrichting van uw administratie
  • De boekhouding van uw onderneming

Met het accent op automatisering, pakken wij iedere onderneming en ieder vraagstuk op een persoonlijke manier aan. Waar kunnen wij u in ontzorgen?

DAAROM FIDURO BOEKHOUDER GORINCHEM

Zeker weten dat uw belastingen goed geregeld zijn

Ontzorging op financieel en fiscaal gebied tegen vaste scherpe prijzen. Dáárom kiest u voor ons als boekhouder Gorinchem. Voor ondernemers heeft dat betrekking op alles rondom belastingen en overige financiën, ontzorging op het gebied van personeel en loonadministratie, automatisering van bedrijfsprocessen of zelfs internationaal ondernemen.

FIDURO biedt:

  • Ontzorging. Zo ontfermen wij ons over de volledige administratie en kunt u zich bezighouden met de zaken waar u écht energie van krijgt.
  • Vaste scherpe prijzen. Wij maken vooraf duidelijke en transparante afspraken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
  • Automatisering en inzicht. Door efficiënte boekhouding kost het u weinig tijd en heeft u te allen tijde inzicht in alle nodige informatie. Wist u dat nieuwe inzichten kunnen zorgen voor meer financiële groei?
  • Snelle en accurate dienstverlening. Wij zijn niet alleen op werkdagen, maar ook ’s avonds en in het weekend te bereiken. Zo kunt u altijd op ons vertrouwen.
  • Proactief advies op financieel, juridisch en fiscaal vlak. Op basis van de boekhouding, jaarrekeningen en aangiften adviseren wij u graag.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bent u toe aan financiële en fiscale rust? Dan is het een goed moment om eens contact met ons op te nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus stap gerust eens binnen!

de voordelen van FIDURO

ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,8