Voor ondernemers

Boekhouder Sliedrecht: financieel en fiscaal advies

Bij FIDURO boekhouder Sliedrecht adviseren wij u van A tot Z op financieel en fiscaal gebied. Daarbij bieden we full service en hebben we het accent op automatisering. Met een laagdrempelige en persoonlijke aanpak is niets onmogelijk en hopen we u én uw onderneming iedere dag opnieuw te ontzorgen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Eenvoudig, Nieuwe inzichten, Meer groei

Financieel advies

WAT EEN BOEKHOUDER UW BRENGT
Wanneer u handig bent met cijfers en administratie, kan het een prima idee lijken om uw boekhouding in eigen beheer te houden. Toch komt er heel veel bij kijken. Bent u op de hoogte van de actuele belastingwetgeving? Heeft u voldoende grip op cijfers? Is uw personeel- en loonadministratie volledig op orde?

Niet alleen brengt een boekhouder orde en rust op deze gebieden, ook bespaart het u tijd. Want wat is uw tijd waard? Wat kunt u in de tijd die u bespaart allemaal oppakken? Waarschijnlijk zaken waar u veel meer energie uithaalt. Dát is wat een boekhouder u brengt.

UW BELASTINGEN VOLLEDIG OP ORDE

Kent u de meest actuele wet- en regelgeving rondom zakelijke belastingen? En weet u bij alle (periodieke) aangiften dat alles goed gaat? Als boekhouder Sliedrecht vinden wij het zonde van uw eigen tijd om u hier mee bezig te houden. Door uw belasting uit te besteden, weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet, profiteert u van alle belastingvoordelen en houdt u tijd over voor uw onderneming. Win-win-win, dus eigenlijk. FIDURO is er voor uw:

 • Belastingaangiften
 • Belastingadvies
 • Bezwaar en beroepsprocedures
 • Begeleiding van belastingcontroles
 • Estateplanning
FIDURO ALS BOEKHOUDER SLIEDRECHT

Een boekhouder brengt dus orde, rust en tijd. Als boekhouder Sliedrecht brengen wij u meer dan dat. Wij adviseren, begeleiden en plannen graag met u mee. Dit kan op gebied van belastingen, financiën en diensten als personeel en loonadministratie. Met het accent op automatisering zorgen we er bovendien voor dat uw organisatie een stuk efficiënter werkt. Dat doen we tegen vaste scherpe tarieven en met een persoonlijke aanpak. Uw vraagstuk is uniek en verdient alle aandacht.

Eens sparren wat we voor u kunnen betekenen? Niets is onmogelijk, dus kom gerust eens bij ons langs.

FINANCIEEL ADVIES EN ONTZORGING

Wist u dat het voor iedere ondernemer een wettelijke verplichting is om boekhouding te voeren én goed bij te houden? Waarschijnlijk is dat niet de reden geweest dat u bent gaan ondernemen. Toch hoort het erbij en is het niet alleen verplicht, maar ook onmisbaar voor goede inzichten en dus goede keuzes en vervolgstappen in uw onderneming. Nieuwe inzichten zorgen doorgaans voor meer groei. Bent u daar klaar voor?

 • Verzorging van uw administratie
 • Grip op uw cijfers
 • Proactief advies op fiscaal en finacieel gebied
 • Automatisering
 • Altijd vaste scherpe tarieven
FULL SERVICE VOOR ONDERNEMERS

Uw boekhouder Sliedrecht ontzorgt zakelijk op het gebied van belastingen, financiën, automatisering, administratie én internationaal ondernemen. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op uw onderneming en doen wij de rest. Ondertussen kunt u bij ons terecht voor al uw vragen. Dat is de basis voor een fijne samenwerking! Maak kennis met ons complete aanbod voor ondernemers.

VEEL MEER DAN EEN BOEKHOUDER SLIEDRECHT

Dat niets onmogelijk is, kunnen we haast niet vaak genoeg benadrukken. Het is dan ook kenmerkend voor onze organisatie om iedere organisatie en ieder vraagstuk op een persoonlijke en betrokken manier aan te pakken. Met beide handen! Zo zijn wij veel meer dan alleen uw boekhouder. 

 • Personeel & Loonadministratie
 • Automatiseren van bedrijfsprocessen
 • Internationaal ondernemen
 • Zoho One en Zoho Creator
 • Data analyse

WIJ FOCUSSEN ONS OP AUTOMATISERING

Hoeveel processen telt u binnen uw organisatie? Wij durven te wedden dat ze allemaal efficiënter kunnen! Door uw bedrijfsprocessen goed en snel te doorgronden en te vertalen naar slimme software, helpen wij u hier graag bij. Vanzelfsprekend gooien wij u daarna niet in het diepe. Wij zijn er van advies tot implementatie en inrichting.

Bent u er klaar voor om efficiënter te werken?

BOEKHOUDER SLIEDRECHT: OOK VOOR STARTENDE ONDERNEMERS

Bent u net begonnen met uw onderneming, of denkt u eraan om er één te beginnen? Ook dan zijn wij er voor u. Een goede boekhouding is niet alleen voor al bestaande ondernemingen belangrijk, maar juist ook voor ondernemers die net gestart zijn of nog willen starten. Wij stellen ook een ondernemingsplan op voor starters en adviseren over de inrichting van de administratie. Een goed begin is het halve werk!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij ontzorgen zowel zakelijk als privé, bieden vaste scherpe prijzen en bieden naast een goed georganiseerde boekhouding ook automatisering en inzicht. Bent u klaar voor groei? Neem contact met ons op of stap eens binnen op ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam.

de voordelen van FIDURO

ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,8