Voor ondernemers

Administratiekantoor Leerdam: belasting, financiën en administratie

Administratie uitbesteden. Klinkt dat niet heel goed? Toch zullen er een aantal bezwaren zijn waardoor u het tot nu toe nog in eigen beheer heeft gehouden. Als full service administratiekantoor Leerdam ontzorgen wij u op financieel en fiscaal gebied. Met ons accent op automatisering laten wij u graag zien dat een goede investering zich terugbetaalt. In tijd, geld én energie.

Eenvoudig, Nieuwe inzichten, Meer groei

Financieel advies

FIDURO ADMINISTRATIEKANTOOR LEERDAM VOOR UW ZAKELIJKE ADMINISTRATIE

Geen vraagstuk is te gek en niets is onmogelijk. Op laagdrempelige wijze verrichten wij werkzaamheden voor ondernemers. Zo zorgen we ervoor dat u zich kunt focussen op de zaken waar u écht energie van krijgt.

Hét accountantskantoor voor ambitieuze ondernemers

Bent u ook liever bezig met ondernemen dan het voeren van administratie? Dat snappen we bij FIDURO heel goed. Toch is het voeren én bijhouden van goede boekhouding een wettelijke vereiste. Door u op dit gebied van A tot Z te ontzorgen, weet u zeker dat u alles op orde heeft en kunt u zich richten op uw onderneming. Op deze gebieden staan wij voor u klaar.

OVERIGE DIENSTEN VOOR ONDERNEMERS

Naast financiële en fiscale administratie brengt het ondernemen veel meer uitdagingen met zich mee. Wat dacht u van personeel en salaris, arbeidsrecht, bedrijfsprocessen en uw internationale mogelijkheden. Als full service administratiekantoor Leerdam staan wij ook hier voor u klaar:

 • Personeel & Loonadministratie
 • Automatiseren van bedrijfsprocessen
 • Internationaal ondernemen
 • Zoho One en Zoho Creator
 • Data analyse

 

BELASTINGEN

Om uw fiscale onderneming volledig op orde te hebben, is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de actuele belastingwetgeving. Als accountant Leerdam doen wij dat voor u. Zo ontzorgen wij u in:

 • Belastingen
 • Belastingadvies
 • Bezwaar en beroepsprocedures
 • Begeleiden van belastingcontroles
 • Estateplanning
AUTOMATISERING

Over de automatisering vertellen wij u graag meer. Wist u dat wij in staat zijn om uw bedrijfsprocessen snel te doorgronden en zo te vertalen naar slimme software? Vervolgens helpen wij u met de implentatie en inrichting, zodat u efficiënter kunt werken en meer tijd over houdt voor andere zaken.

FINANCEEL

Van uw volledige administratie tot jaarrekeningen en aangiften. Klinkt dat niet ideaal? Op basis van deze hulp kunnen wij u tevens adviseren op veel verschillende financiële gebieden. Dat doen we overigens altijd tegen vaste, vooraf afgesproken prijzen. Dit mag u op financieel gebied van ons verwachten:

 

 • Verzorgen van uw administratie
 • Grip op uw cijfers
 • Proactieve advisering
 • Automatisering en inzicht
 • Vaste scherpe tarieven
DAAROM FIDURO ALS UW ACCOUNTANT LEERDAM

Kenmerkend voor FIDURO is dat wij ieder vraagstuk op een persoonlijke en betrokken manier oppakken. Wij denken graag met u mee, focussen ons op automatisering en streven zo naar eenvoud. Zo ontzorgen we u niet alleen, maar bieden we ook nieuwe inzichten, efficiëntere werkwijzen en zo (financiële) groei.

ADMINISTRATIEKANTOOR LEERDAM VOOR ONDERNEMERS

Wij ontzorgen
Op deze manier kunt u zich bezighouden met ondernemen.

Wij bieden vaste scherpe prijzen
Zo krijgt u ongeacht de uren een vaste prijs en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij focussen op automatisering en inzicht
Zo bent u niet alleen weinig tijd kwijt aan uw administratie, ook heeft u altijd en overal inzicht in uw cijfers.

Wij adviseren proactief
Door u te ontzorgen in de boekhouding, jaarrekening en aangiften, kunnen wij u te allen tijde goed financieel, juridisch en fiscaal advies bieden.

Wij staan ook klaar voor startende ondernemers
Van uw ondernemersplan tot de inrichting van uw administratie en alles hier tussenin. Wij helpen u graag! De

Accountantskantoor Leerdam bereikbaarheid
Accountantskantoor Leerdam en omstreken is goed bereikbaar voor iedereen. Wij zijn zeer flexibel en kunt u ook in de avonden en in het weekend contact met ons opnemen. Daarnaast bent u natuurlijk ook welkom op het hoofdkantoor in Hardinxveld-Giessendam!

Administratiekantoor Leerdam adviesgericht
Bij FIDURO vinden we proactief advies belangrijk. We denken met u mee over de verschillende mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw onderneming een sterke basis heeft op het gebied van financiën, juridische zaken en op fiscaal gebied. Op deze manier hoeft u niet na te denken over dit soort zaken, en kunt u zich volledig focussen op de kern van uw onderneming.

FIDURO administratiekantoor Leerdam staat voor u klaar!
Wat kunnen we voor u betekenen? Stap gerust eens bij ons binnen of neem contact met ons op. Niets is onmogelijk, dus we denken graag met u mee! Op basis van uw wensen stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bent u toe aan financiële en fiscale rust? Dan is het een goed moment om eens contact met ons op te nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus stap gerust eens binnen!

de voordelen van FIDURO

ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,8