Voor ondernemers

AUTOMATISERING

Uw organisatie bestaat uit verschillende processen. Door de inzet van automatisering zijn veel bedrijfsprocessen te automatiseren. Wij zijn in staat uw bedrijfsprocessen snel te doorgronden en te vertalen naar software. Uiteraard helpen wij u ook met de implementatie en inrichting daarvan.

Ondek wat wij voor u kunnen betekenen

Automatiseer uw processen en werk efficiënter

Niets is onmogelijk

PROCESSEN

De selectie van software start met de inventarisatie van de aanwezige processen binnen uw organisatie. Wij helpen u om deze processen te beschrijven om zo tot een optimale keuze van software te komen.

DATA ANALYSE

In uw organisatie is veel data aanwezig, maakt u daar ook gebruik van? Met behulp van data analyse inspecteren, transformeren en modelleren we gegevens naar leesbare informatie waarmee u de organisatie kunt sturen. 

MAATWERK

Is uw proces dusdanig specifiek dat hier geen standaard oplossing voor bestaat in de markt? Met behulp van de software Zoho Creator bouwen wij laagdrempelig een maatwerkoplossing welke u zelf kunt beheersen. 

ADVISERING

Heeft u behoefte aan advies omtrent de keuze van software, de inrichting van uw processen of data analyse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

AUTOMATISEREN EN INZICHT

Wij zijn gespecialiseerd in het automatiseren van uw administratie. Zo kunt u bijvoorbeeld op een efficiënte wijze uw boekhouding verwerken waardoor u minder tijd kwijt bent en u altijd en overal inzicht heeft in uw financiën.

ZOHO

Als gecertificeerd partner van Zoho kunnen wij u helpen met de inrichting van een heel scala van bedrijfsapplicaties. Meer weten?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Vragen of meer weten? Kom gerust eens langs of bel ons!

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken voor u een vrijblijvende offerte.

de voordelen van FIDURO

ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,8