Administrateur/Controller

Standplaats: Gorinchem/Hardinxveld-Giessendam
Geplaatst op: 2 mei 2019

Functie omschrijving

Je werkzaamheden richten zich voornamelijk op het verlenen van administratieve diensten en het optimaliseren van de financiële processen van cliënten met behulp van allerlei software. De administratieve diensten bestaan onder andere uit het periodiek verwerken van administraties, het verzorgen van de facturatie, debiteurenbeheer, crediteurenbeheer, het doen van betalingen en het voorbereiden van incasso's. Daarnaast controleer je pro-actief de financiële administraties van cliënten en signaleer je afwijkingen. Je stelt per maand of kwartaal relevante rapportages op.

FIDURO kenmerkt zich door een brede dienstverlening. Zo houden wij ons bezig met administratieve, juridische en fiscale diensten, personeelszaken, financiële planning maar ook automatiseringsadvies.

Wat verwachten wij van jou:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 tot 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de vakgebieden Bedrijfseconomie/Bedrijfskunde/Accountancy;
  • Je bent zelfstandig, maar functioneert ook goed in teamverband;
  • Je hebt goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent flexibel en accuraat;
  • Je hebt affiniteit met procesoptimalisatie en automatisering;
  • Je kunt goed plannen, organiseren en analyseren;
  • Kennis van Excel en Exact Online is een pré;

Wat bieden wij:

Een flexibele, boeiende functie in een jonge en dynamische werkomgeving. Een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

De functie is in principe voor 40 uur per week, minder uren zijn uiteraard bespreekbaar. Wij hebben flexibele mogelijkheden om plaats- en tijdsafhankelijk te werken.

Ben je enthousiast geworden om bij ons aan de slag te gaan? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie. Vragen over deze vacature en over onze werkwijze kunnen worden gericht aan Erwin Fennema via 06-20111267 of [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van administratieve, financiële- en belastingzaken.

Voor meer nieuws en actualiteiten, bekijk onze nieuwspagina.

Fiduro administratiekantoor

Wij helpen je graag verder!

Ben je op zoek naar een vaste partner voor je financiële administratie, loonadministratie of belastingen?

Stuur ons gerust een berichtje!