Heeft u een voorlopige aanslag voor 2017 aangevraagd of gewijzigd op Mijn Belastingdienst? En hebt u hierin méér dan 3 inkomsten uit vroegere dienstbetrekking ingevuld? Dan klopt de berekening van het bedrag van de voorlopige aanslag mogelijk niet.

Bij het invullen van meer dan 3 inkomsten uit vroegere dienstbetrekking is het inkomen verkeerd berekend. Hierdoor klopt het bedrag van de voorlopige aanslag mogelijk niet.

De Belastingdienst onderzoekt momenteel de mogelijkheden om dit te herstellen door het inkomen en de voorlopige aanslag alsnog juist te berekenen.

Daarnaast wordt op korte termijn een nieuwe versie van het programma voor het aanvragen of wijzigen van de voorlopige aanslag 2017 geplaatst op Mijn Belastingdienst waarin dit probleem niet meer voorkomt.

Wij controleren uw voorlopige aanslag 2017 en dienen, wanneer nodig, een voorlopige aangifte inkomstenbelasting voor uw in.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Bekijk dan hier onze diensten:

Meer nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van administratieve, financiële- en belastingzaken.

Voor meer nieuws en actualiteiten, bekijk onze nieuwspagina.

Fiduro administratiekantoor

Wij helpen je graag verder!

Ben je op zoek naar een vaste partner voor je financiële administratie, loonadministratie of belastingen?

Stuur ons gerust een berichtje!