Voor ondernemers

JURIDISCH ADVIES

Het liefst krijgt u er natuurlijk nooit mee te maken, de werkelijkheid is helaas anders. Bij ons kunt u terecht met uw juridische vraagstukken of het opstellen van overeenkomsten.

Ondek wat wij voor u kunnen betekenen

Heeft u behoefte aan juridisch advies?

Raadpleeg onze adviseurs

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bent u een startend ondernemer of ZZP-er en wilt u algemene voorwaarden opstellen, controleren of laten verbeteren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

SPARRINGSPARTNER

Heeft u een probleem en behoefte aan een sparringspartner? Neem dan vrijblijven contact met ons op om uw vraagstuk te bespreken.
ARBEIDSOVEREENKOMST

Bent u van plan om iemand in dienst te nemen? Dan doet u er verstandig aan om een arbeidsovereenkomst op maat te laten opstellen.

JURIDISCH ADVIES

Heeft u een juridisch vraagstuk en behoefte aan juridisch advies of bijstand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

AKTE VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Gaat u een samenwerkingsverband aan met één of meer vennoten? Dan adviseren wij u vooraf heldere afspraken te maken met uw vennoot of partner.

OVEREENKOMSTEN

Bij ons kunt u terecht voor het opstellen van diverse overeenkomsten. Denk aan een geldleningsovereenkomst, leaseovereenkomst, managementovereenkomt en nog veel meer.

 

Vragen of meer weten? Kom gerust eens langs of bel ons!.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken voor u een vrijblijvende offerte.

de voordelen van FIDURO

ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,8