Vanaf heden hebben Annee Stam en Pieter Blokland zich aangesloten om het bedrijfsonderdeel Business Automation verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Daarnaast zullen beide heren actief zijn op het gebied van financiële dienstverlening.

Annee Stam
Annee heeft zijn Master of Science behaald aan de Nyenrode Business Universiteit en is onder andere werkzaam geweest bij BDO en E-Selectiv welke beiden actief zijn op het gebied van Audit, Assurance, Financial Control & Business Control.

Wilt u meer weten over Annee? Kijk dan op zijn LinkedIn pagina.

Pieter Blokland
Pieter heeft zijn Master of Science behaald aan de Universiteit van Tilburg en heeft de afgelopen jaren, voornamelijk op interim basis, ervaring opgedaan bij diverse opdrachtgevers op het gebied van Financial Control & Business Control. Pieter: "De stap naar de softwareontwikkeling zie ik als een kans. Ik geloof er in dat automatisering in de toekomst een steeds grotere rol gaat spelen bij organisaties; bij de grote bedrijven maar zeker bij het MKB."

Wilt u meer weten over Pieter? Kijk dan op zijn LinkedIn pagina.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Business Automation? Neem dan contact met ons op voor een afspraak via 0183-201077 of [email protected].

Meer nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van administratieve, financiële- en belastingzaken.

Voor meer nieuws en actualiteiten, bekijk onze nieuwspagina.

Fiduro administratiekantoor

Wij helpen je graag verder!

Ben je op zoek naar een vaste partner voor je financiële administratie, loonadministratie of belastingen?

Stuur ons gerust een berichtje!