Zorg goed voor je mensen, dan zorgen zij ook goed voor jou!

Meer groei, meer mensen

Je bedrijf blijft groeien en dat betekent ook dat je meer mensen nodig hebt. Personeel is ontzettend fijn, maar het kan je ook meer zorgen geven. Ondanks dat is je personeel het belangrijkste kapitaal van je bedrijf, dus moet je daar goed voor zorgen!

Wij weten precies hoe je de loonadministratie op de juiste manier moet inrichten. Van advies tot het uitvoeren: FIDURO staat voor je klaar!

Benieuwd hoe? Scroll snel verder!

Een helpende hand op het gebied van loonadministratie

Behoefte aan een helpende hand op het gebied van loonadministratie? FIDURO staat voor je klaar!

Fiduro_plus_i

Loonadministratie

De loonadministratie is een nauwkeurige bezigheid en kost veel tijd, maar is wel van groot belang om je mensen tevreden te houden. FIDURO neemt dit graag van je over. Wij verzorgen de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. En de rest? Dat doen we ook! Denk bijvoorbeeld aan de communicatie met pensioenuitvoerders of verzekeraars. Je kunt de loonadministratie aan ons overlaten, dan heb jij weer meer tijd voor het ondernemen. Jij blij, je mensen blij, wij blij!

Arbeidsrecht

Werken met een team is fijn, maar het brengt ook diverse regels met zich mee. Arbeidsrecht is daar een belangrijk voorbeeld van. Denk aan het opstellen van een arbeidsovereenkomst, leaseovereenkomst of studieovereenkomst. Geen zorgen, wij helpen je graag met al je vragen op arbeidsrechtelijk gebied. Voor complexe, juridische vraagstukken hebben we zelfs experts in ons netwerk die je alles kunnen vertellen!

Advies

Heb je andere vragen of heb je het plan om in de toekomst mensen in dienst te nemen? Bij ons kun je altijd terecht voor al je vragen. Denk aan payrolling, salarisadministratie, juridische vraagstukken en nog veel meer. Je kunt altijd even contact met ons opnemen, wij adviseren je graag en weten waar je een expert kunt vinden die je nodig hebt!

Binnenkort eens kennismaken?

Wat kun je verwachten?

FIDURO werkt voor iedere aanvraag met een plan op maat. Tijdens de eerste kennismaking bespreken we de omvang van je administratie. Aan de hand hiervan geven wij je een duidelijke indicatie van je jaarlijkse kosten, op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan!

Om ervoor te zorgen dat wij je volledig kunnen ontzorgen op het gebied van je financiële administratie, garanderen wij een snelle en accurate dienstverlening. Wij weten namelijk hoe belangrijk het kan zijn om snel een antwoord te krijgen.

Wij staan dus écht voor je klaar!

Fiduro administratiekantoor

Niets is onmogelijk, als je er maar in gelooft

Bij ons is iedereen welkom, wij verrichten namelijk werkzaamheden voor allerlei diverse ondernemers. Ieder vraagstuk wordt altijd met een persoonlijke en betrokken benadering aangepakt. Op maat en speciaal voor jou. Ons motto? Niets is onmogelijk, als je er maar in gelooft!

Fiduro administratiekantoor