Een inzichtelijke en actuele financiële administratie, daar word je blij van!

Jij blij, wij blij!

Voor iedere ondernemer is de boekhouding een wettelijke vereiste. Dat betekent niet dat iedere ondernemer er blij van wordt en genoeg kennis voor heeft. Herkenbaar? Gelukkig is dat ook niet nodig, want wij ontzorgen je graag op het gebied van je financiële administratie!

Benieuwd wat we precies doen? Scroll snel verder!

Mogelijkheden voor je financiële administratie

Fiduro_plus_i

Ontzorgen

Wij verzorgen je volledige financiële administratie, stellen je jaarrekening op en verzorgen al je aangiften. Ons doel? Je volledig ontzorgen, zodat je meer tijd hebt om te ‘ondernemen’. Klinkt dat als een goed plan? Laten we dan eens kennismaken!

Automatiseren en inzichten geven

Uiteraard werken wij het liefst zo efficiënt mogelijk, daarom zijn wij gespecialiseerd in het automatiseren van je administratie. Door je boekhouding op een efficiënte wijze (met behulp van Exact Online) te verwerken, ben je minder tijd kwijt en heb je altijd en overal inzicht in je financiën. Toegankelijk en transparant dus!

Adviseren

Als full service administratiekantoor op financieel en fiscaal gebied, adviseren wij onze klanten ook altijd. Uiteraard voeren we diverse diensten voor je uit op financieel en fiscaal gebied, maar we denken ook graag mee over de groeimogelijkheden. Dit doen wij proactief op financieel, juridisch en fiscaal vlak. Samen sparren? Dat kan altijd!

Wat kun je verwachten?

FIDURO werkt voor iedere aanvraag met een plan op maat. Tijdens de eerste kennismaking bespreken we de omvang van je administratie. Aan de hand hiervan geven wij je een duidelijke indicatie van je jaarlijkse kosten, op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan!

Om ervoor te zorgen dat wij je volledig kunnen ontzorgen op het gebied van je financiële administratie, garanderen wij een snelle en accurate dienstverlening. Wij weten namelijk hoe belangrijk het kan zijn om snel een antwoord te krijgen.

Wij staan dus écht voor je klaar!

Fiduro administratiekantoor

Net begonnen?

Ben je recent gestart met je onderneming en weet je niet goed waar je moet beginnen? Als startende ondernemer komt er veel op je af. Wij helpen je daarom graag met het opstellen van een ondernemingsplan, een prognose, de aanmelding bij de Kamer van Koophandel en natuurlijk de inrichting van je administratie. Een goed begin is het halve werk!

Binnenkort eens kennismaken?

Fiduro administratiekantoor