Al je fiscale vragen beantwoorden wij graag met ons eerlijke en concrete belastingadvies!

Belastingadvies waar je op kunt bouwen

Als eigenaar van een bedrijf komt er fiscaal gezien ook genoeg op je af. De Nederlandse belastingwetgeving is complex en blijft veranderen. Gelukkig zijn wij daarvan op de hoogte en regelen wij alles rondom de belastingen voor je bedrijf. Wij adviseren je graag en verzorgen indien gewenst ook al je aangiftes.

Benieuwd waar wij je dan precies mee kunnen helpen? Scroll snel verder!

Met welke belasting heb ik te maken?

Fiduro_plus_i

Er bestaan ontzettend veel diverse belastingen waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Daarom begrijpen wij heel goed dat je je wellicht afvraagt welke belasting van toepassing is voor jou. Wij leggen ze graag even voor je uit!

Omzetbelasting

Als je ondernemer bent, kom je vrijwel zeker in aanraking met de BTW / omzetbelasting, wat een behoorlijk complexe aangelegenheid kan zijn vanwege de wet- en regelgeving eromheen. Bij ons kun je niet alleen terecht voor het verzorgen van je periodieke aangifte omzetbelasting, maar ook voor het oplossen van de meer ingewikkelde BTW-vraagstukken waar je mee te maken kunt krijgen en het volledige belastingadvies.

Inkomstenbelasting

Heb je vragen over de inkomstenbelasting? Dan staan wij voor je klaar. Of je nu ondernemer bent voor de inkomstenbelasting, onlangs een woning hebt gekocht of bezig bent met een scheiding, ons advies kan van onschatbare waarde zijn. Goed belastingadvies verdient zich doorgaans terug door mogelijke besparingen en helderheid over je fiscale situatie.

Vennootschapsbelasting

Als eigenaar van een besloten vennootschap (BV) of een andere rechtspersoon, is de kans groot dat je verplicht bent om aangifte te doen voor de vennootschapsbelasting. Wij geven je graag belastingadvies hierover en nemen dit administratieve proces graag uit handen en verzorgen, tezamen met het opstellen van je jaarrekening, de volledige aangifte van de vennootschapsbelasting.

Dividendbelasting

Indien je dividend uitkeert of ontvangt, is het van belang om op de hoogte te zijn van de geldende regels omtrent dividendbelasting. Wij staan klaar om je hierover te adviseren of om de aangifte dividendbelasting voor je te verzorgen, zodat je zeker weet dat alles correct wordt afgehandeld.

Loonbelasting

Het werken met een team is fijn, maar brengt ook veel regels met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan alle regels rondom de loonbelasting, dit is de belasting die door een werkgever wordt ingehouden op het loon van een werknemer. Deze belasting wordt namens de werkgever afgedragen aan de belastingdienst. Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat je aan alle fiscale verplichtingen voldoet van de loonadministratie!

Wat kun je verwachten?

FIDURO werkt voor iedere aanvraag met een plan op maat. Tijdens de eerste kennismaking bespreken we de omvang van je administratie. Aan de hand hiervan geven wij je een duidelijke indicatie van je jaarlijkse kosten, op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan!

Om ervoor te zorgen dat wij je volledig kunnen ontzorgen op het gebied van je financiële administratie, garanderen wij een snelle en accurate dienstverlening. Wij weten namelijk hoe belangrijk het kan zijn om snel een antwoord te krijgen.

Wij staan dus écht voor je klaar!

Fiduro administratiekantoor

Belastingadvies

Als je op zoek bent naar professioneel belastingadvies, ben je bij ons aan het juiste adres, zelfs voor de meer complexe vraagstukken. Of het nu gaat om het herstructureren van je onderneming, zoals een geruisloze inbreng, het plannen van je fiscale vermogen of het opzetten van een cafetariaregeling, wij kunnen je helpen met deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke situatie!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we dan eens kennismaken.

Fiduro administratiekantoor