Het administratiekantoor dat je ontzorgt en ondersteunt, zodat jij je dromen kunt waarmaken!

Uitleg concept

FIDURO ontzorgt en ondersteunt, wij nemen je bij de hand! Wij zijn een full service administratiekantoor op financieel en fiscaal gebied met een focus op automatisering. Wij nemen alle randzaken van het ondernemen van je over, zodat jij meer tijd hebt voor het waarmaken van je dromen.

Bij ons is iedereen welkom, wij verrichten namelijk werkzaamheden voor allerlei diverse ondernemers. Ieder vraagstuk wordt altijd met een persoonlijke en betrokken benadering aangepakt. Op maat en speciaal voor jou. Ons motto? Niets is onmogelijk, als je er maar in gelooft!

Benieuwd naar onze diensten? Scroll snel verder!

Fiduro_plus_i

Financiële administratie

Voor iedere ondernemer is de boekhouding een wettelijke vereiste. Dat betekent niet dat iedere ondernemer er blij van wordt en genoeg kennis voor heeft. Gelukkig is dat ook niet nodig, want wij ontzorgen je graag op het gebied van je financiële administratie. Geef het met een gerust hart uit handen. FIDURO staat voor je klaar!

Benieuwd wat wij op financieel gebied exact voor jou kunnen betekenen?

Fiduro_plus_i

Loonadministratie

Je bedrijf blijft groeien wat betekent dat je meer mensen nodig hebt. Personeel is fijn, maar kan je ook meer zorgen geven. Ondanks dat is je personeel het belangrijkste kapitaal van je bedrijf, dus moet je daar goed voor zorgen! Wij weten precies hoe je de loonadministratie op de juiste manier moet inrichten, van advies tot het uitvoeren.

Benieuwd wat wij op administratief gebied exact voor jou kunnen betekenen?

Fiduro_plus_i

Belastingadvies

Als eigenaar van een bedrijf komt er fiscaal gezien ook genoeg op je af. De Nederlandse belastingwetgeving is vrij complex en blijft continu veranderen. Gelukkig zijn wij daarvan op de hoogte en regelen wij graag alles rondom de belastingen voor je bedrijf. Wij adviseren je graag en verzorgen indien gewenst ook al je aangiftes. 

Benieuwd wat wij op belastingtechnisch gebied exact voor jou kunnen betekenen?

Fiduro administratiekantoor

Klaar voor?

Altijd al op zoek geweest naar een administratiekantoor dat daadwerkelijk naast je staat, met je meedenkt en je ook kan ondersteunen bij het uitvoeren van het advies? FIDURO staat voor je klaar en helpt je graag verder, zodat jij je dromen kunt waarmaken.