Business Automation

 

Ieder bedrijf kent verschillende bedrijfsprocessen. Vaak zijn deze processen specifiek ingericht op de organisatie waardoor er geen passende automatiseringsoplossing aanwezig is op de markt. Maatwerk kost veel geld en de ICT-dienstverlener is niet in staat om een goede vertaalslag te maken van uw proces naar software. Wij hebben dé oplossing!

Automatiseer uw bedrijfsprocessen

 

Niets is onmogelijk

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk applicaties met behulp van Zoho Creator. Met behulp van deze software zijn wij in staat applicaties te ontwikkelen waarmee wij uw bedrijfsprocessen vereenvoudigen of volledig automatiseren. Hierdoor kunnen wij voor u efficiency behalen, inzicht geven in uw organisatie en adviseren op kansen en risico’s.

U vraagt zich waarschijnlijk af waarom een full service adviesbureau op financieel en fiscaal gebied zich is gaan bezighouden met automatisering. De uitleg is simpel: het is dé toekomst. Wij zien een behoefte aan laagdrempelige automatiseringsoplossingen op het gebied van alle bedrijfsprocessen. Bij FIDURO werken absoluut geen IT’ers en dat zal ook nooit gebeuren. Wel zijn wij in staat bedrijfsprocessen te doorgronden en de vertaalslag te maken naar software. Lees meer hier of hier.

Vragen of meer weten? Kom gerust eens langs of bel ons, vinden we leuk.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken voor u een vrijblijvende offerte.

de voordelen van FIDURO

ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,8