Bespaaradvies

Bent u zich er van bewust dat veel maandelijkse uitgaven goedkoper kunnen zonder dat dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de dienstverlening? Wij brengen samen met u in kaart wat uw besparingsmogelijkheden zijn. Dit doen wij op basis van het principe no-cure-no-pay. Kortom, geen besparing gerealiseerd, geen kosten voor u.


Budgetcoach

Er zijn mensen die moeite hebben met het “maandelijks rondkomen”. De maand duurt soms net te lang. Voor velen is dit een herkenbare situatie, die overigens niet prettig is. Wij helpen u, naast het realiseren van besparingen, bij het opstellen van een persoonlijke begroting. Een overzicht van uw inkomsten en uitgaven geeft u namelijk inzicht over de manier waarop u uw geld kunt besteden.


Bespaaradvies

 • Energie

  Veel mensen zijn “bang” om over te stappen van energieleverancier. Tegenwoordig is dit heel eenvoudig en kunt u veel geld besparen. Wij kunnen u hierbij helpen.

 • Verzekeringen

  Mensen hebben vaak bij diverse partijen een verzekering ondergebracht. Meestal kan bij het bundelen van verzekeringen een pakketkorting worden bedongen.

 • Televisie en internet

  Veel mensen hebben een te duur abonnement afgesloten voor televisie en internet. Dit kan vaak goedkoper met dezelfde of zelfs een betere dienstverlening.

 • Leningen en hypotheken

  Hoeveel rente betaalt u momenteel over uw lening of hypotheek? Wellicht is het oversluiten daarvan, met de huidige rentetarieven, voor u interessant.

 • Telefonie

  Als trouwe klant blijft u vaak bij éénzelfde provider. Maar die gaat voor u de tarieven echt niet verlagen. De kosten voor telefonie kunnen vaak een stuk lager zijn.

 • Spaarrente

  Hoeveel rente ontvangt u momenteel op uw spaarrekening? Er zijn internetspaarrekeningen met een hogere rente die ook onder het depositogarantiestelsel vallen.

Budgetcoach

 • Persoonlijke begroting

  Wij helpen u bij het opstellen van een persoonlijke begroting. Een overzicht van uw inkomsten en uitgaven geeft u namelijk inzicht over de manier waarop u uw geld kunt besteden.

 • Persoonlijke administratie

  Er zijn situaties denkbaar waarin u zelf niet in staat bent om uw persoonlijke administratie bij te houden. Dat kan door bijvoorbeeld ziekte of een verblijf in het buitenland. Ook dan kunnen wij uw persoonlijke administratie verzorgen.

 • Budgetbegeleiding

  Met budgetbegeleiding bieden wij een periodieke ondersteuning voor mensen die het lastig vinden om hun inkomsten en uitgaven in balans te houden..

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen vrijblijvend op gesprek.

Neem contact met ons op