Sinds het begin van de coronacrisis zijn er verschillende steunpakketten door de overheid aangeboden. Een daarvan is NOW; Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid.

Het is nu mogelijk om de 6e en laatste aanvraag te doen voor NOW. De 6e aanvraagperiode geldt voor de periode van juli tot en met september 2021. De aanvraag kan nog gedaan worden tot en met 30 september 2021. Daarna kan de NOW niet meer aangevraagd worden.

Daarnaast kunnen er definitieve berekeningen worden aangevraagd voor de 1e en 2e aanvraagperiode. Dit kan voor de 1e aanvraagperiode nog t/m 31 oktober 2021, de definitieve berekening van de 2e aanvraagperiode kan t/m 5 januari 2022 aangevraagd worden.

Mocht u nog wachten op een accountants- of derdenverklaring kunt u wel al een definitieve berekening aanvragen. In het aanvraagformulier kan aangegeven worden dat deze verklaring nog niet ontvangen is.

Zoekt u een specialist? Bekijk de pagina boekhouder Gorinchem.

Meer nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van administratieve, financiële- en belastingzaken.

Voor meer nieuws en actualiteiten, bekijk onze nieuwspagina.

Fiduro administratiekantoor

Wij helpen je graag verder!

Ben je op zoek naar een vaste partner voor je financiële administratie, loonadministratie of belastingen?

Stuur ons gerust een berichtje!