Administratieve dienstverlening


 • Boekhouding

  Wij verzorgen of controleren uw gehele boekhouding.

 • Tussentijdse rapportage

  Wij stellen per maand of kwartaal uw tussentijdse cijfers op.

 • Jaarrekening

  Wij stellen uw jaarrekening op en bespreken deze met u.

 • Omzetbelasting

  Wij verzorgen voor u de aangiften omzetbelasting.

 • Belastingen

  Wij verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting.

 • Advisering en begeleiding

  Wij adviseren en begeleiden u in de ruimste zin van het woord.

 

 

 

 

 • Ontzorgen

  Voor iedere ondernemer is het voeren van een boekhouding een wettelijke vereiste. Toch zijn ondernemers liever bezig met het “ondernemen” dan met het voeren van de administratie. Wij ontzorgen u op dit gebied, zodat u zich kunt richten op uw onderneming.

 • Vaste scherpe prijzen

  Veel accountants- en administratiekantoren werken met een uurtarief. Het aantal bestede uren is dan bepalend voor uw factuur. Wij maken graag vooraf duidelijke en heldere afspraken. Zo krijgt u een vaste maandelijks prijs en komt u nooit voor een verrassing te staan.

 • Automatiseren en inzicht

  Wij zijn gespecialiseerd in het automatiseren van uw boekhouding. Hierdoor kunnen wij op een efficiënte wijze uw boekhouding verwerken. Zo bent u weinig tijd kwijt en u heeft altijd en overal inzicht in uw financiën.

 • Snelle en accurate dienstverlening

  Wij garanderen een snelle en accurate dienstverlening. Wij zijn altijd bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend, want wij weten hoe belangrijk het kan zijn om snel een antwoord te krijgen.
  Daarnaast heeft u altijd één vaste contactpersoon zodat diegene altijd op de hoogte is van uw stand van zaken. Dat praat wel zo makkelijk.

Een greep uit onze diensten

Verzorgen van de boekhouding

Wij ontzorgen u van uw boekhouding zodat u kunt doen wat u écht wilt doen: ondernemen. De boekhouding is voor velen een bijzaak, toch geeft een boekhouding inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Wij kunnen u een scherpe offerte aanbieden voor het verwerken van uw boekhouding.

Controleren van de boekhouding

Verwerkt uw partner, kennis of medewerker uw boekhouding? Wij bieden u de mogelijkheid om deze periodiek te controleren. Na het controleren ontvangt u een memo met bevindingen, tips en adviezen.

Opstellen van tussentijdse cijfers

Wanneer wij uw boekhouding verwerken of controleren stellen wij voor u tussentijdse cijfers op. Hierdoor heeft u tussentijds inzicht in uw eigen financiële situatie.

Verzorgen van de aangiften omzetbelasting

Wij verzorgen voor u de aangiften omzetbelasting. Als ondernemer zijnde bent u verplicht een aangifte omzetbelasting in te dienen bij de Belastingdienst. Dit kan zijn per maand, per kwartaal of per jaar.

Samenstellen van de jaarrekening

Op basis van de uitgewerkte boekhouding stellen wij voor u de jaarrekening samen. Een jaarrekening geeft u jaarlijks inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Een jaarrekening heeft pas een toegevoegde waarde wanneer u deze ook begrijpt. Wij zullen de jaarrekening dus altijd met u bespreken.

Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting

Voor velen is het doen van aangifte inkomstenbelasting ingewikkeld. Dat is begrijpelijk, want de Nederlandse belastingwetgeving is namelijk complex en er zijn nogal wat regels waar u rekening mee moet houden. Wij helpen u graag bij het invullen van de aangifte en zorgen ervoor dat u in ieder geval nooit teveel betaalt.

Advisering

De boekhouding, jaarrekening en de aangifte dienen als basis om u advies te geven over uw onderneming. Zonder dat u het extra geld kost denken wij proactief met u mee op financieel en fiscaal gebied.

Begeleiden van startende ondernemers

Als startende ondernemer komt er veel op u af. Wij helpen u bijvoorbeeld bij het opstellen van een ondernemingsplan, het opstellen van prognoses, het aanmelden bij de Kamer van Koophandel of helpen en begeleiden u bij het inrichten van de administratie. Wij ontzorgen u hierin zodat dat u kunt doen wat u echt wilt doen: ondernemen.

Hebben wij uw interesse gewekt?Wij vertellen u graag meer over onze dienstenverlening en maken voor u een vrijblijvende offerte.


Neem contact met ons op.